TELEPÍTETT MAGASNYOMÁSÚ MOSÓBERENDEZÉSEK

TELEPÍTETT MAGASNYOMÁSÚ MOSÓBERENDEZÉSEK

Ideális megoldás, ahol telepített mosórendszerekre van szükség – optimális tisztítás – optimális profit


A Nilfisk hideg- és melegvizes telepített magasnyomású mosók kínálatában is számos modellel rendelkezik, legyen az akár egy önkiszolgáló autómosó. Az ön számára találták  ki ezeket a gépeket, amennyiben magas higiénia követelménynek kell megfelelnie, például  a vágóhidak, konyhai üzemek, vagy egyéb feldolgozóipari területek tisztítása során.

A Nilfisk rendelkezik a legegységesebb modul gépcsaláddal a piacon, és ideális választás, ha telepített rendszerekre van szüksége.

Mi nemcsak egy gépet kínálunk, hanem megoldást kínálunk speciális tisztítási feladatai ellátására.


A gépek könnyen telepíthetők az üzem bármely részére. A gondosan megtervezett csőrendszer segítségével gyorsan és könnyedén elvégezheti a tisztítási feladatokat. A telepített mosóberendezések számos előnyt kínálnak.  Például kimondottan az Ön igényei szerint állítják be az egységeket.


Az új telepített, hidegvizes SC UNO és SC DUO sorozat modelljei csúcsteljesítményükkel különféle iparágak elvárásainak is meg tudnak felelni. Egy vagy két szivattyús változataival a nehéz tisztítási feladatok sem jelentenek akadályt egy mezőgazdasági vagy építkezési területen. De lehet szó akár szupermarketekben való takarításról, vagy egy kamion, hajó takarításáról,  az SC UNO és SC DUO sorozat modelljei készen állnak a feladat megoldására.


A megújult habképző egységgel felszerelt SC UNO 5, 6, 7 és SC DUO modellek bemutatásával a Nilfisk az igazán speciális higiéniai elvárásoknak kíván eleget tenni. A habképző anyag még az élelmiszeriparban is alkalmazható, és egy hozzáadott értéke, hogy csökkenti a zajszintet, kényelmet biztosítva ez által a kezelőnek és környezetének.


A felhasználói környezet által megkívánt, többféle beállítási lehetőség mindegyike könnyen megérthető és egyszerűen kezelhető - vonzó áron. Magas termelékenység elérése mellett, intuitív felhasználói funkciókkal még arra is van lehetőség, hogy a gépet kimondottan a felhasználói környezet igényeinek megfelelő felszereltséggel lássuk el.


Az SH SOLAR E elektromos üzemű, míg a SH SOLAR D és G gáz üzemű telepített melegvizes mosói alacsony költségű fűtőrendszerrel (EcoPower™ kazán) kínálnak hatékony tisztítási eredményt. A lehető legalacsonyabb költségen állít elő meleg vizet. Maximális teljesítmény mellett a kazán jelentősen melegebb vizet ad, ezáltal csökkenti a tisztítási időt és hatékonyan tudjuk eltávolítani az olajat és a zsírokat.


Nincs listázandó termék(ek) ebben a kategóriában.