MELEGVIZES MAGASNYOMÁSÚ MOSÓK

      MELEGVIZES MAGASNYOMÁSÚ MOSÓK

A meleg vizes mobil magasnyomású mosók új generációja karbantartja üzemanyagfogyasztásunkat és csökkenti működési költségeinket, miközben optimalizálja a könnyű használatot és a mobilitást.


A MH 1C, MH 2C és a MH 2M sorozat a kezdete a kompakt melegvizes nagynyomású gépeknek, egyesítve a jó megjelenési formát, a hatékony teljesítményt, az alacsony füstgáz kibocsátási értékeket és a csökkentett üzemeltetési költséget. Ideális gép a kisiparosok és a kisebb autószervizek részére. A függőleges kivitel következtében kicsi az alapterülete, könnyű szállítani és raktározni. Az EcoPower ™ kazán folyamatos üzemanyag megtakarítást eredményez, összehasonlítva egyéb konkurens termékekkel. Választható egy- vagy háromfázisú kivitelben. A MH 1C, 2C és 2M gépcsalád kiváló tisztítási teljesítményt nyújt.


Az új MH 3M és 4M sorozat kombinálják a kompakt és könnyű manőverezhetőséget a magas hatékonysággal, alacsony működési költségekkel és intuitív használattal. Mindkét modell ipari motorral lett felszerelve és az MH 4M áramlásvezérelt rendszerrel lett ellátva a megbízhatóság és kényelmes használat érdekében.


Az új MH 5M, 6P és 7P ugyanazon a mobil design koncepción alapul, mint az MH 3 és 4 sorozat gépei. Ugyanúgy EcoPower™ fűtőrendszerrel vannak ellátva, a modellek szintén kínálják az áramlásvezérelt rendszer, a kényelem és a fedélzeti diagnosztika előnyeit a csökkentett állásidő és redukált szervízköltségek érdekében.


Az MH 6P és MH 7P sorozatok egyedülálló dugattyú szivattyúval lettek felszerelve nehezebb feladatok elvégzésére, hosszabb élettartamra kalibrálva. Az MH 6P modelljei szintén magas vízáramlást nyújtanak keményebb kihívások során a szállítmányozásban, építőiparban és mezőgazdaságban.


A Nilfisk kínálatban megtalálható továbbá a nagy vízteljesítményű MH 8P géptípus – ezzel teljes a mobil gépek sorozata.  Végül a MH 5M E az élelmiszeripar és a veszélyes területek tisztításához, a MH 5M számos előnyével rendelkezik, beleértve a WDK kettős vegyszer rendszert, a robosztus acélvázat és keretet. MH 5M.Keresés pontosítása